Post by spinasafreco on Feb 9, 2022 12:49:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличи злато хак ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
Играта е наистина забавна в началото. Но докато продължавате играта е наистина гола кост. Картата е твърде голяма и няма нищо интересно, което да я допълва. Това е просто куп, ако едно и също нещо. Играта също става твърде лесна, когато започнете да доминирате над всичко. Изглежда вече няма никаква цел да отидете на по-високо ниво, както беше, когато за първи път стартирате. Вашият инвентар е досаден. Твърде малък е и по някаква странна причина не можете да подредите едни и същи материали. Така че трябва да изхвърлите някои от вашите артикули, за да направите място за други.
Искам да добавя орел, ама е хубава
Нито аз, нито приятелите ми можем да се присъединим към света на другия, моля, помогнете за отстраняването на този проблем
Моето преживяване е СТРАХОТНО!!! ♥️ Въпреки че е добре, играта все още се нуждае от все повече рамка и аксесоари за игра. Може би в бъдеще искам да очаквам с нетърпение ново изживяване в играта, за да мога да дам по-задоволителен преглед! 🙏🥺 Моля, актуализирайте новите функции! Кожи! герои! И още неща, които да очаквате с нетърпение! 😊😊😊😘🥰
Когато използвам вълшебно зърно, горната повърхност на bean disapper и попадам в празнотата всеки път, когато вляза и не мога да видя нищо друго, само горната част на боб, която е пораснала, така че моля, отстранете грешката. Благодаря ти
Мислех, че приложението е страхотно, но тогава... Когато се опитах да правя битки, а не да оцелявам за първи път, то се срина. Отварям го отново и сега в оцеляването не мога да се движа, без да каже "упс, имаше проблем" и след това код. Всеки път, когато се опитам да съобщя за грешката, ми пише „съжалявам, страницата не работи“. Моля, помогнете ми, просто искам моя герой обратно.
Това е скучна игра за първи път, но след 2 месеца я мразите, има по-малко неща за правене, давам ви 3 неща, които мразя тази игра 1 (само някакво мисия) 2 ( можете, не можете да дадете на вашия домашен любимец, задачата предстои ..)3(приятелят не може да се свърже с нас, когато играя тази игра онлайн в продължение на 2 часа, няма играч и приятел) това е причината да мразя тази игра😤
Animais Híbridos Simulação xobv
Харесвам играта, но натиснах 3 звезди, защото моят човек с брада се превръща в куче с колела за ръце (странно)🤬😡😩😞😤
Molq daitemy
Въпреки че харесвам новото оформление на картата и опцията за общност, мразя, че бяха добавени кутиите за лутбокс и постоянните реклами. Монетите и магазините са наред, но ми се иска да не запълват място в инвентара.
Чакам много време за мултиплейър режима...предполагам, че дори не сте се грижили за тази игра вече...ако това се случи и това не е любимата ми игра в живота ми... освен това винаги играя тази игра, за да проверя дали режимът за мултиплейър е готов или не... но отсега нататък не го правех повече, тъй като изглежда като фалшив мултиплейър режим и продължавам да се измъквам от имението си и още нещо е грешка, когато летя и правомощията ми не проработиха... ТРЯБВА ДА ПОПРАВИТЕ ТОВА!
Готина игра
Всеки път, когато вляза в дома или мазето, скрийнът ми е черен и играта ми става много бавна, моля, поправете това. О, и направете така, че когато отворите сандък за добавяне, има по-голям шанс да получите скъпоценни камъни, а сега сините cristul, ако поправите това, ще променя от 2 звезди на 5 звезди, моля, поправете това. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😠😠😠😠😠😠☹️☹️☹️☹️☹️☹️😪😪😪😪☹️☹️☹️😦😦😦🤕🤕🤕🤕
Загубих всичките си покупки и бих ги искал обратно, защото синът ми е много тъжен, бих искал да го видя отново щастлив
Беше безумно забавно, но след това с тази нова актуализация не мога да играя, защото пише, че може да намира ключови файлове? И имах толкова много неща в играта и сега всичко е изтрито и не мога да играя повече, моля, опитайте да поправите това
Отначало изглежда забавно, но когато стигна до водно тяло, всичко изостава толкова ужасно трудно, моля, поправете.
О, БОЖЕ МОЙ! Мразя това, че когато умреш, ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕШ ОТНОВО! Поне направете нещо, че ако умрете можете да се възродите, но само ако имате къща, за да можете да се възродите отново в къщата!!! Освен това играта е страхотна! Въпреки че ИГРАЧИТЕ НА ПО-НИСКО НИВО НЯКАКЪВ ИМАТ ПО-ГОЛЕМИ ЩЕТИ ОТ МЕН!!! Как?!?! Трябва да поправите това! Изтрих тази игра след месец. Ще се върна и ще го изтегля отново. Ако все още е така, тогава ще редактирам това и ще бъда много ядосан и НИКОГА да не го изтегля отново! 😒
Добри неща! Наистина интересно! Честно казано, просто трябва да отидете да видите сами, че всъщност е малко трудно да се обясни, но наистина добрата игра определено препоръчвам . Имам AC, така че имам просто да играя това, така че да... Но все пак, страхотна игра! Препоръчвам!
Добра игра. Добавянето на награди понякога е изключително повтарящо се и минимално. Изглежда не мога да създам публичен сървър чрез моя компютър и информация. Други текущи сървъри могат да станат трудни за установяване на позиция. Въпреки това, отидете да проверите моето място 👍☺️☺️ никъде не се казва. На един от публичните сървъри.
Моля, поправете това!: всеки път, когато се опитам да заредя играта си, тя зарежда героя ми и всички бутони като бутона за инвентара и бутона за пазар, но не зарежда нищо друго. Това прави играта невъзможна. Това е огромен проблем, защото играя на света, опитвам се да заредя със семейството си и постигнахме голям напредък и защото този бъг се случва аз и семейството ми не можем да играем в нашия свят. Моля, поправете това! Редактиране: althogh noobia е просто бяла празнота. Успях да стигна до янди по някакъв начин
Невероятна игра за губене на време. Наистина ми хареса да играя на хибридни животни, но има някои проблеми, поп рекламите са малко досадни, особено ако искам да получа нещо от сандъка, което отнема вечно, за да се зареди наградата ми след гледане на реклама. Друг проблем, с който се сблъсках, е, че когато искам да преместя стена или ограда или да използвам лопата върху нещо, понякога не става. Страхотна игра като цяло благодаря ви, че прочетохте този преглед.
Dragon Sim Online: Be A Dragon உருவகப்படுத்துதல் cgo
Беше добре, честно казано, мисля, че можеше да бъде по-добре, но беше забавно за около 4 минути, след което просто изтрих играта, беше супер скучна.
Бих препоръчал тази игра само за малки деца. Всъщност нямаше предизвикателство да се направи нещо в играта. Можете лесно да спечелите врагове със стотици нива по-високи от вашите.
Удивително е, честно казано най-добрият, но този шибан, дяволски дяволски играч😠 моля те, за Бога, отърви се от него и го смени, за да не хаквам играта само за да мога убивайте го отново и отново и отново😠...
Има грешки (Или поне за мен.). Дори не мога да поставя къщата си, през повечето време, когато щракна върху нещо, не работи, какви други неща трябва да обяснявам? Освен това, моля, поправете тези грешки.
Hybrid Animals Simulator nrjx
Обичам тази игра! Удивително е да играеш как можеш да проектираш домашната си боя, да засаждаш и да избираш от толкова много животни. Мисля, че това е страхотна игра, но някои неща, които бих искал, ако бяха цветя и те бяха повече за правене в пустинята и в сърцето дърво и други неща за изработка като броня и мебели.
Най-яката игра на светааааа теглете без да мислите
Animais Híbridos Simulação xobv
Hybrid Animals સિમ્યુલેશન xdo
Най-добрата игра някога и можете да смесвате всяко животно, което искате 🐵🐔🐶🐷
Стигнеш ли 64 лв всшчко ти е ъпгрейтнато и край
Харесва ми, но единственото нещо, което не ми харесва е, че мога да правя повече от едно животно, но приятелите ми могат и аз съм на android и или на apple, така че може да е проблемът, но не знам
Не ме разбирайте погрешно, хибридните животни е страхотна игра, но след като завършите всичко, което сте искали да направите, на практика е приключило. Играта се актуализира постоянно, само за да стигнем до разочароващото осъзнаване, че може би са добавени само 1 или 2 нови функции. Има само 1 валута за търговия с npcs, което е злато, само 1 мисия, която играта ви позволява да повторите, и ненадеждна мултиплейър система с лоша система за търговия и много проблеми и експлойти. (Те поправят повечето проблеми.) Като цяло, добре
Преди всичко искам да кажа, че тази игра е пълен боклук, няма други играчи, с които да играя, така че защо дори да сложим приятел сървър, защото съм играл тази игра повече от 4 месеца и не съм виждал дори един сървър. И не разбирам защо някой не може да получи повече от двадесетте приятели. честно казано това е изваждане на Minecraft. единственото хубаво нещо в тази игра е играта. По-скоро бих купил Minecraft, отколкото тази игра на janke😠😠😠
Тази игра изглежда, че е на прав път да бъде невероятна, но те пуснаха топката във всяка част, където тя има значение. Играта се рестартира в центъра на картата всеки път, когато я отворите? Какъв е смисълът да проучвате и да излизате по-далеч за по-силни врагове? Повтаряща се среда, ограничени способности и какъв е смисълът от изграждането? Вие буквално не сте постигнали нищо, като сте изградили имение и го напълнили с неща. Установих, че дори не използвам оръжия, защото открих способност, която е супер OP. Опитайте да създадете продължение с липсващото съдържание. Тогава ще имате истинска игра.
Играя тази игра от доста време, преди беше шедьовър. Но сега стана много по-досадно. Например, трябва да сте надградили изработката си до 12, за да направите метална кирка, но за да ИЗПОЛЗВАТЕ тази кирка, ще ви трябва и ниво на копаене от 12 и става по-трудно да печелите xp много бързо. Ако трябваше да направя предложение как да подобрим играта, бих казал да я направиш, за да можеш да изработваш и използваш всичко, независимо от това, което си надградил.
Има един проблем, който продължава да се появява, когато стартирам играта, очите и устата са напълно бели на нарвала! Моля, поправете това. И не ми позволява да играя. Редактиране: Току-що го изтеглих отново и има толкова много реклами! Освен това не мога да поставя предмети в имението си! Освен това е много бавен за игра. Когато поставите елемент и отмените, той се изтрива! Страхотни идеи и потенциал, но слабо изпълнени.
Това е забавна игра, добра концепция и добър свят на историята. Недостатъкът е, че компанията е супер алчна и показва, че има реклами на всеки 2 минути, изскачащи прозорци за реклами, които Ако откажете, все още получавате реклама и те сериозно се опитват да ви накарат да платите, за да получите онлайн достъп. Това е смешно и няма да получите пари от него, така че го сменете
Лош контрол на камерата и най-лошото е, че те налагат реклама, дори ако кажете Не на бонус наградите. Забавното е, че те насилват рекламата, ако кажеш не и дори не получиш наградата LOL