Post by spinasafreco on Feb 9, 2022 12:43:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен всички ▞▞▞
▞▞▞ Cube Rush Adventure 2022 version ▞▞▞
Преди се наслаждаваше на играта повече, но напоследък тя непрекъснато замръзва след всяко ниво и е много разочароващо. Свързаха се с техническата поддръжка, но никой не отговори.
Cooking Party : Food Fever Arkade udd
Хареса ми, но на няколко нива и имах реклама на всяко друго ниво. Нямам нищо против рекламите, но това е твърде много за мен. Деинсталиран
Наслаждавах се на играта, докато стигнах до ниво 120. Наистина няма много реклами, аз съм на AT&T с S10, ако това означава нещо. Просто стана твърде трудно, не е забавно да продължаваш да играеш едно и също ниво отново и отново без очевидно решение.
Cube Rush Adventure Аркади zwrw
Моят опит с тази игра е, че се забивате в някакъв момент и няма друг начин, освен да продължите да плащате, за да продължите да я играете. Тази част от плащането е странна, защото просто няма да преминете екстремния етап
Причината да дам само 3 звезди е, че няма никакви полезни съвети. Освен това не можете да спечелите достатъчно монети. За да продължите, когато времето ви изтече, трябва да платите 1000 монети или да гледате реклама. Много пъти ви казва, че 1 не е наличен, така че сте прецакани. Отнема много време, за да спечелите 1000 монети. Ще загубите всичките си помощни оръжия и всички награди, които сте спечелили, ако трябва да рестартирате и/или рестартирате molre от веднъж
Играта е забавна, но понякога става малко досадна. Това е мачовата игра отново и отново и отново. Бих искал да имам различни игри, но все още не съм намерил такава, която да не е скучният мач... мач... мач през цялото време и цената, която е свързана е смешна.
Деинсталиране поради досадни реклами
Играта е наред, но както всички останали, стигате толкова далеч и струва пари да продължите добра игра, така че не можете, освен ако не платите!!
Отпускайки в това, докато го играя, нямам време да се тревожа за всичко останало. Освен това е доста забавно.
Твърде бавно се стига до всяка нова игра. Можете да докоснете „Пропускане“, за да преминете по-бързо през празничните балони и фойерверки, но след това идва бавното раздаване на звезди и награди и преминаване към следващото ниво. Ускорете тези последните 3 елемента и имате 5-звездна игра.
Мисля, че чудесната ревизия би била да ви позволи да банкирате неизползвани опити/ходове, когато решим ниво.
Харесва го, но не му харесва да купува повече монети, за да премине на следващото ниво
По-лошата игра никога не може да получи достатъчно монети за бустери не се занимавайте с тази игра, сега я инсталирам. Също така продължава да замръзва, срива върху мен няма да работи правилно на телефона ми, не си струва.
Когато стартирате за първи път, това е малко бавно, но се задържате, става много по-добре и по-интензивно
Добра игра за много реклами!
Функциите не работят не могат да добавят играчи към моята група или клан, който и да го наречете и не. Без значение колко нисък или висок резултат имам на ниво. Аз съм на 10-то място за това ниво
Забавна игра, не харесвам рекламите
Добро забавление, но трябва да използва много памет, тъй като редовно се срива. Направи ми го, докато купувах някои електрически прозорци. Платих, но не получих бонусите. Много досадно.
Не мога да изляза от проклетата игра!!! Когато ми омръзне да играя или имам нещо друго да правя, искам да затворя играта! Но в глупавата игра няма бутон за излизане!! Свързвате се с разработчика, за да ги попитате, а той просто е Твърде зает, за да отговори на въпроса ви. Току що деинсталирах играта - така или иначе беше скучна!!
Твърде много реклами
Тази игра първо иска пари. Не ви дава шанс да спечелите, докато не платите, след което не ви дава кредит за това, което сте купили. Просто запазва парите. Напълно изтръпване.
Приятно ми е да играя, но е твърде лесно. Освен това графиката може да бъде по-задълбочена
Това по същество е същото като Toy blast. Което е страхотно на първите нива, но когато стигнете до по-трудните нива, трябва да похарчите 25 монети за допълнителни 5 хода. Монетите са много трудни за намиране и съотношението между това, което получавате и това, от което се нуждаете, е смешно. В този момент накрая ги деинсталирам. Което е жалко, тъй като те са страхотни игри.
Много ми харесва
Сега се връщам към играта Новата актуализация взе целия ми дом и всичките ми неща, за да помогна за спечелването на игрите проверете виждате, току-що изчистих дъската, получих безплатни неща в кутии 🎁🎁🎁🎁☑️ току-що закупих Още ходове отнеха парите ми кредитната карта не не ми давайте още 5 хода
Забавно, но отнема много време, за да запълни животите. Няма достатъчно бустери за твърди нива И няма да плащам $$ за монети!!!
Започнах да играя тази игра и видях, че е точно като Koala Crush, което е страхотно, но след някои нива има реклама. Мислех, че ще е трудно да играя, но те са кратки реклами и след като се опитате да победите трудно или екстремно ниво няколко пъти, те ще загубят 1 цвят или ще го направят така, че уменията ще ви позволят да победите нивото по-скоро отколкото да харчите пари, за да спечелите. Това ми харесва много повече от някои или повечето други игри. Насладете се...🙃🙃
Някои от нивата са доста трудни и скучни.
Моят резултат във всички игри е само 10 000, без значение колко добре играя. Това трябва да се коригира, преди да дам добра оценка. Актуализациите не са коригирали проблема!!!
Играта е добра и забавна, рекламите не са твърде дълги, но са достигнали трудно ниво, което е невъзможно да го победите, без да харчите пари. Дори с рекламите стигате до етап, в който нямате избор.
Играта е забавна. Но вие използвате времето си за хазартна игра. Както вашият начин на живот не е основен. Няма да се вълнувам да видя какво е правилно или не.
Не си струва нито времето, нито парите. Предполага се, че получавате безплатни монети, а вие не. Една игра трябва да е интересна, а не разочароваща
Cube Rush Adventure Аркады kyp
НЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИ ЗА ТАЗИ ИГРА !!! Направих, но не получих монетите и бустерите, за които платих пари. Изпратен имейл до производителите, но няма отговор. Пълна загуба на време и пари .....SMH
Започна добре. След това започна да се чувствам като игра с плащане за печалба, така че я деинсталирах.