Post by spinasafreco on Feb 9, 2022 12:37:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daugiau primogemų ▞▞▞
▞▞▞ WindWings: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Nors žaidimas yra nukopijuoto žaidimo apiplėšimas, SHIPS gebėjimas yra ORIGINALUS, kuris man patinka, kai kurios klaidos ir trūksta teksto čia ir ten, tačiau žaidimo eiga yra gana tvirta. 3 žvaigždutės kol kas.
Labai gražus žaidimas 👍👍
Gražus tu yarr ❤️❤️
Šis žaidimas praktiškai APRAŠO šaudymą! Neįtikėtinas žaidimo būdas
WindWings: Space Shooter Arkada bsvu
Geriausias žaidimas iš daugelio patinkančių! Tik vieną verta atsisiųsti arba žaisti ilgiau nei valandą
Gan geras žaidimas, labai patinka muzika 🤘
Neįmanomai sunku
Jaučiasi labai jautrūs valdikliai, grafika taip pat nėra bloga! geras darbas aciu
Žaidimas yra fantastiškas, iššokantys langai ir reklama kas mėnesį blogėja ir blogėja. Ei, jūs turėtumėte nusipirkti šį 50,00 laivą, ne. Ei, spustelėjote ką nors kita, ar tikrai nenorite šio 50,00 laivo? Pabandykite žaisti žaidimą, prieš žaisdami, ar norėtumėte šio 50,00 laivo? Tai sumokėjus 20.00 už jokios reklamos. Ir yra daug daugiau kvailų iššokančių langų, ar norėtumėte greičiau monetų? Jūs vis tiek gausite juos juokingai lėtai, bet galite sumokėti 10,00 už labai šiek tiek greitesnį.
Io
Geras žaidimas
Tvirtas iš viršaus į apačią. Švarus valdymas. Sklandus žaidimas.
Ar yra koks nors „žiurkės labirinte“ žaidimų generatorius, atsakingas už visas šias begalinio atnaujinimo programas? Visi jie verčia jaustis kaip rezus beždžionė, priversta dalyvauti kokiame nors laboratoriniame priklausomybės tyrime. Ar kas nors kada nors iš tikrųjų išsiaiškino, kuo skiriasi brangakmeniai ir monetos? Ar mums tikrai reikia 3 rūšių sukimo rato? Kodėl kas nors kada nors mokėtų £99,99 už „platininę skrynią“? Rogeris Watersas buvo teisus – tai mirtis iš linksmybių.
Dar vienas sugedęs neišbandytas žaidimas. Iššūkiai sulaužomi labai atidžiai juos perskaičius net ir laikantis nuorodos ir negali būti įvykdyti. Tai rodo, kad šis žaidimas niekada nebuvo išbandytas ar žaidžiamas. Ir aš atrakinau daug galių, kurių negaliu naudoti. Tiesiog pavargau nuo šio atlyginimo už laimėjimą, kurį išstumia žmonės, kuriems nerūpi geras žaidimas, tik pinigų griebimas
Šis žaidimas yra gana kvailas. Kol kas mėgaujuosi juo iki galo. Manau, kad žaidimas, kuriame yra daug veiksmo ir matant, kad kol kas nėra skelbimų, gali būti žaidimas, kurį galiu rekomenduoti bet kam. Jums nebus nuobodu.
Bubble Shooter Casual dqc
Aš tikrai nekenčiu tokių šaudyklių, kur mano nykštys dengia mano laivą, o aš matau tik nykštį, kuris labai blaško dėmesį, aš greitai pašalinau žaidimą
Nuo paskutinio atnaujinimo užstringa kiekvieną kartą pažiūrėjus skelbimą už dienos atlygį. Jei norite susisiekti su palaikymo tarnyba, netinkamai nustatyta, todėl jį ištrynėte.
Paprasčiausiai neapykanta, kaip kai aš paleidau ekraną, jis persijungė, žinomas kaip šlubas
Tai geriausias žaidimas
Nepatinka
Gerai, bet labai nuobodu, tiesiog judinkite pirštus aplink ekraną, viskas žūva, nereikia jokių įgūdžių
Po pirmųjų 30 Lt supranti, kad viskas apie brangakmenius. Ir jūs jų negaunate pakankamai, tai reiškia, kad turite išleisti, kad pasiektumėte daugiau.
Kažko trūksta.
Parsisiųsti Space Shooter "Android".
Klopas
Įdomu, bet sunku
Dar vienas puikus šaudymas į kosmosą. Norėdami gauti 100 vnt iš žaidimo, galite naudoti išsamesnes instrukcijas.
Windwingspaa
Nemokami pasiūlymai ribotam laikui „Google Play“ parduotuvėje
prašyti atnaujinti... atvesti mane į google play.... n nėra atnaujinimo
MANO TELEFONO IR GAVOS KONTROLĖ IR BIDY, IR PSICHINIAI EMOCINIAI FIZINIAI PRIŽEIDIMAI FINANSINIAI SUNAIKINĖ MANE NEPALEIDĖTAS MANE PANAUDOJA ALIBIS TEMSE, KURIOMIS NESUŽINAU Dvasinio Sumišimo. EMOCINIAI. FIZINIAI. DVASINGAI. FINANSIAI. Piktnaudžiavimo turnyras NEATSIŽIŪRĖTAS SEKSUALINIS PRIEŠAUGOS BEATAS PANAUDOJA PAGALBĄ PRIEŽIŪRĄ DARBĄ ŠEŠIUS METUS IR DABAR JIS LEIDŽIA SAVO sekso VERGĄ MANE IEITI LAISV...JOKIOS FINANSINĖS PARAMOS NIEKAS MAN DAUGIAU NEPADEDA MANES SUPRASTI AR NERĖTI
Aš ką tik pradėjau, bet man patinka šis žaidimas! Tiesą sakant, jūs reguliariai gaunate galių, kurių jums nereikia pirkti. Ir man patinka, kad mano laivas yra tik ten, kur yra mano pirštas – šie žaidimai yra per sunkūs, jei nematai savo laivo, nes tavo pirštas trukdo.
Man patinka, kad galiu išleisti savo monetas atnaujinimui
Jokio vip pls. Ir pamoka nutrūko dukart palietus talentą
Šiame žaidime jūs turite daugiau „gib uz moneyz“ iššokančiųjų langų nei „Google“ skelbimų. Nepaisant to, kad jau esu jiems davęs gana daug (daugiau nei už AAA žaidimą), galima būtų tikėtis, kad viena iš profesionalų privalumų bus „neprašyk daugiau pinigų“, bet ne čia. Dauguma dalykų, kuriuos naujovintumėte nemokamai, yra suklastoti prieš jus. Laivo atnaujinimas vienu lygiu yra kaip 100 (jei neturite aukščiausios kokybės) per vieną lygį. „Dienos užduotis“ paprašys ją atnaujinti 5 kartus! Tada dar 3 atnaujinimai...Tai begėdiškas pinigų grobimas.
Dar kartą arenos priežiūra. Žaidimas yra įdomus, tačiau naujoji arenos funkcija / žaidimo režimas atrodo per anksti, kai mažiau nei mėnesį išleistas jis buvo nepasiekiamas dėl priežiūros daugiau dienų nei galima. Žaidimą vis tiek verta parsisiųsti ir rekomenduosiu visiems. Tačiau man reikia arenos, kad atnaujinčiau savo laivą.. tik arena suteikia galimybę užsidirbti ir nusipirkti tai, ko man reikia. Pašalinimas, nes progresas, bent jau man, sustojo. pažanga = smagu .. žaidimas turėtų būti įdomus, tiesa?
Dabar duosiu jums 3 tik dėl nemokamų dalykų, kuriuos galite gauti, jei žiūrite skelbimus. Bet duokite man 3 dienas ir jei jūsų žaidimas pagerės, padidinsiu jį iki 5
Gerai.