Post by spinasafreco on Feb 9, 2022 12:34:20 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho bodů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Hra je opravdu zábavná a rád ji hraji, když večer odpočívám. Tuto hru bych doporučil každému. Dělal s tam byl více k procesu vaření jídla. Jiné pak že já nemohu stěžovat.
Je to moje oblíbená
Nejde nainstalovat 😭😭😭😭😭😪😪😓😓😪😩😩😢😩
Zákazníci nejsou k dispozici na úrovni, takže není možné se posunout vpřed velmi zklamání 😓
Cooking Dream Ajanviete bshu
je to logická hra, má tato hra žebříček s výsledky, je obtížné tuto aplikaci používat
Rád hraji tuto hru. Ale žádná další otevřená úroveň ve hrách.
60 sekund na získání 4200...některé úrovně jsou velmi nereálné i se zvýšeními...líbí se mi to, ale mohu odinstalovat
Stáhli a smazali tuto hru po úrovni 6. Zelenobílá zaškrtnutá obrazovka s bílými pokyny není dobrý nápad. Také reklamy jsou příliš dlouhé a často
Je smutné, že nemohu pokračovat na další úroveň, protože říká, že mám znovu naplnit život, ale mám plný život
Je to dobrá hra, ale jeden problém je... je čas na hraní, pokud máte srdce, pak můžete hrát jinak ne. & úrovně zaberou spoustu času na vylepšení kuchyňského nářadí. Kvůli penězům nemůžeme modernizovat naši kuchyni. Jinak je to dobrý.
Yall nás nechal celou tu dobu čekat na novou úroveň hraním stejných úrovní a přemýšlením, že body, které máme, by přenesly ztrátu času 😡😡 proč nemůžeme přenést body na další úroveň
Tuhle hru prostě miluji, udržuje mě velmi klidnou, zatímco moje sestra zpívá každý den. Pokud hledáte něco snadného a zábavného, tato hra je pro vás. Pokud to nenávidíte, můžete za to vinit mě, ale je to prostě zábavné. Doufám, že si to stáhnete a užijete si to.
Bezva
Skvělá aplikace, ale neexistuje žádná možnost, jak snížit zvuky a hudbu...stále to hledám
Na úrovni 35 ani neplýtvám jídlem. Ale po podání 6 až 8 jídel se říká, že jídlo nevyhazujte do koše a ukončete hru. Opravte prosím tuto chybu
Je to hezké, ne špatné🤔
Cooking Dream معمولی fnbe
Tato hra je prostě úžasná pro člověka, který má rád hry na vaření jako já. Tohle nemá žádné takové reklamy, které dráždí, je to prostě tak dobré, kdyby to mělo 10 hvězdiček, dal bych to šťastně, myslím do 15 úrovní, je to opravdu dobré, kdo ví, že se to změní
Velmi roztomilá a jednoduchá hra. Bylo to opravdu dobře vymyšlené. Naprogramováno také velmi dobře. Takže tuto hru velmi doporučuji milovníkům her na vaření!!
Super Hra
Dobré, ale doufám, že to bude nejlepší dříve
Najednou se to zaseklo!! Nemohu pokračovat ve hře!! Zdá se, že zámek!!!
Skončil jsem s Tokiem a žádnou další zemí?
Hrál jsem na svém jiném telefonu,..toto je velmi zajímavá hra....mně to hodně baví...neznám lidi, kteří čtou moji recenzi...jak reagují ...ale miluji to,...protože existuje spousta lidí a mají vlastní volbu...
Super hra super mmmmmmmm. Hra je super snadná úroveň a super tak tak snadná úroveň her tak snadná hra
Skvělá hra, ale pořád se zastavuje...je to frustrující
Po 115 úrovních se neotevře další úroveň, nevím proč. To mě tak rozčiluje. Ale je to moc dobré
Tato hra mě příliš zlobí před druhou úrovní, byl jsem s ní velmi spokojený, ale poté se mi z ní zasekl telefon 😡
Je to velmi nepříjemné, protože kdykoli chci hrát hru, přejde do hlavní nabídky a najednou se vrátí na domovskou obrazovku. A teď jsem to nainstaloval víc než dvakrát. Prosím, udělejte to někdy.
Skins for Minecraft PE Alətlər voi
Miluju rychlé tempo 🤩 hry. Kdybych skutečně vlastnil restauraci, chtěl bych, aby to byla taková. Ovládání této hry s řízením času je skvělé. Grafika je také dobrá. Děkuji za poskytnutí této hry ke hraní. Čekají na mě zákazníci, takže to zkrátím. Za tuto hru dávám této aplikaci skóre 5 hvězdiček.
Tato hra se mi tak líbí, je to dobrá hra, nejlepší pro všechny, pak doufám, že si všichni tuto hru nainstalujte...🥰😍🤩💙😷💯
Všechny hry na vaření jsou stejné. Žádné klíče na první pokus. 1 hvězdička na první pokus. I když aktualizujete své kuchyňské spotřebiče a materiály, nezískejte 2. hvězdičku.
Je to hezká hra, ale pokaždé, když si ji chci zahrát, vždy zakopnu.
Po aktualizaci většina úrovní po 100 zablokuje. Hodiny tikají, ale nejsou tu žádní noví zákazníci a stále ztrácím životy, opravte to prosím
Hra je návyková, ale příliš často přicházejí reklamy
Tuhle hru tak miluji! Kdy vychází neotevřené místo?
Tato nová aktualizace je velmi nejhorší. Aplikace se stejně zavírala.
Hrál jsem mnoho kuchařských her. Ale problém s touto hrou je, že je velmi pomalá, každou věc jsem upgradoval, ale stále to nefunguje. Hra je dobrá, ale má nějaké problémy. Je třeba aktualizovat
Líbí se mi tato hra. Ale dávám tomu pouze 2 hvězdičky z následujících důvodů: -Někdy musíte sledovat 2 reklamy místo jedné, abyste získali drahokamy, což není cool. -Dokončil jsem Paříž a potom nic. Nutí mě to hrát staré úrovně. Nic nového.
Kdysi jsem tuto hru tolik miloval, jsem tak zklamaný, hra se předtím hrála dobře, ale selhává, už ani nevidím své úrovně a když hraji úroveň, nevidím žádné zákazníky, jako by tam vůbec nebyly, opravte prosím, odinstaluji hru, dokud se to nevyřeší! 🙄🤦🏾♀️👎🏾
Od té doby, co jsem se dostal na 20. úroveň, to začalo prostě opouštět hru pokaždé, když se pokusím hrát úroveň, opustí hru a je to opravdu nepříjemné, protože můj telefon není třeba aktualizovat a ani to tak není. můžete to opravit nebo to musím odinstalovat a získat jinou hru
Příliš mnoho videí. Hru jsem si ani nemohl užít, protože po každém hraní následuje video ke shlédnutí. Tak ohromně frustrující.
To je tak příjemné hrát snadno ..dobrá hra
Tato hra je dobrá, můžete si vybrat své vlastní zákazníky, získat nové restaurace, můj jediný problém je, že musíte počkat 30 minut, než dostanete „a“ život (1) prosím opravte můj problém, možná to bude 15 minut, protože milujeme hra tak dlouhé čekání na život je iritující
Byla by to pěkná hra. Ale příliš mnoho reklam a reklamy také chybují a musíte restartovat a upgrady jsou příliš drahé.. nedoporučoval bych někomu stahovat
Zábavná hra se spoustou doplňků a nemusíte utrácet spoustu peněz, abyste se dostali na vyšší úroveň
To je fantastická hra.. moc mě to baví🥰🥰🥰🥰
Tato hra je velmi pěkná. Ale každý zákazník je v této hře velmi nevrlý.
Tato hra od té doby, co jsem ji aktualizoval, nefunguje. Prošel jsem časem a nastartovalo mě to zpátky do Říma a teď se to hře vůbec neotevře. Prosím opravte to. Miluju hraní hry
velmi zábavná hra dobrá na trávení času.
Hrál jsem každou úroveň až do Paříže a teď jsem uvízl. Nezbývají už žádné země nebo místa??