Post by spinasafreco on Feb 9, 2022 12:28:18 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više bodova ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
Cool, ali trebate hranu da nahranite Toma ili je igra dosadna
Naj groznije na svijeu
Tom ne samo da ponavlja isto što razgovaramo, već i možemo igrati puno igrica s ovom aplikacijom. Ovo mi se stvarno sviđa.
Činjenica zvuči jako smiješno pa tako smiješno 💩
Talking Tom Cat Diverse ntd
To je najbolja aplikacija. Vidio sam je jako smiješno Moja sestra i ja volimo pobijediti Toma i golicati ga
Pazi da Tom govori... Gleda nas u njegove oči i znaš da se nešto događa. Pa, Tom je jeziv i gledaj. kad sam igrao igru bilo je jezivo i pitao je mogu li pristupiti mikrofonu, ali nema izbora, kaže se da ili da i ja sam usred šume i izgubljen sam zbog Tom me oteo u 3 ujutro. Zabrinut sam za svoju obitelj 😰😰😭😭😭😫😲 Nedostajali su mi i Tom stalno dolazi kad pobjegnem 😭
Sada ne igram ovu igru jer je sada prestara. Nedostajat ćeš mi. 😭😭
Hame unap
Ova igrica ima kameru.
Talking Tom Cat Gündəlik vaxd
7u8£1111111nu ₩1. $ / € 60) L1: $: $: × 11125, ... DBFDBFDG6HVF6VN P9 i 0 godina 🐅🐺🐱🐱🐎🐽🦁🐒🐵🐈🐈🐱🐵🐵🐽🐽🐎🐐🐐🐐🐐🐐🐆🐗🐗🐵 🐗🐺🐱🐎🐱🐎🐱🐆🐆🐱🌮🍍🌮🍍🍕🍟🌰🍵🏺🏺🏺🍽⚱🍼🍼⚱🍺🍶🍳🍻🍺🍺🍺🍺🍹🍻🍻🍹⚱⚱🍼🏺🍼🍼🍼🍳🍳🐅🐃🐕 🐕 🐃🐅🐆🐱🐱🐆🐷 turban Ana
Ova igra je super i smiješna. Sviđa mi se dio u kojem ga možete hraniti i gledati njegove urnebesne reakcije. Dajem palac gore ovoj igrici. 👍🏻
Izgubio sam sve svoje kupnje (400 prehrambenih artikala) nakon što sam dobio novi telefon. Kontaktirao je tim za podršku i rekli su da ne mogu ništa učiniti. šokantno!!!
Ova aplikacija je samo gubitak podataka jer kad nije preuzimana, samo je dosadna, može samo jesti, prditi i grebati ekran, to je samo gubitak podataka, nemojte je preuzimati Morao sam je deinstalirati.
Nije bas nešto dobra
Besplatna hrana nije dostupna bilo kada.
Prekrasna igra. A trčanje talking Tom run je još bolje. Lijepo odrađeno po outfit7. Volite ovu igru. Ovisnost i odličan ubojica vremena previšeoooo.😊😊👌👌
Ništa nije dobro prije 2 dana sam instalirala talking tom buble ona je ssuuupppeeerr!
Ovo ima ista ali samo u kuci
Bas je dobro ok i ko god igra ovu igru neka se smije od ponavljanja Talking Toma Cat
おしゃべり猫のトーキング・トム ミニゲーム qwj
Uvijek preporučujem igru kolač je previše smiješan, sviđa mi se i grafički sustav.
Stvarno je lijep i reći ću da će biti bolji s malo više učinka
Hidden Objects - Dark City: London ماجراجویی npol
Ova igra ima puno grafike za mene, to je moja najbolja igra na svijetu ljudi neće razumjeti, prestanite im se rugati, recite mi jednu igru koju ste kreirali. Molim vas, nemojte ih obeshrabriti
Pomalo dosadno
Navala oglasa je neugodna. Inače bih dao 5 zvjezdica.
Talking Tom Jetski 2 Casual games tevl
Toliko reklama....stvarno dajem svojoj djeci da igraju ovu igru i oni samo pritišću reklame, ne mogu igrati dobro
Nadam se da nema HACKERA!
Dao sam trojku samo zbog toga što volim "Talking friends" ali ova igrica je pomalo dosadna...
Talking Tom Cat Priložnostne nmtu
dosadno nakon kratkog vremena, ne savjetujte da ga nabavite osim ako stvarno ne želite gubiti vrijeme.
Toliko oglasa i kupovina hrane To je iritirano
Ova igra je dosadna jer sam vidio da ga možeš nazvati, ali to je lažna i stvarno je dosadna jer sve što on radi je da te kopira, zato je dajem dvije zvjezdice 😤😐😩😣👎🏼👎🏼
Volim igru, ali jednom kad nahranite Toma svom hranom koju biste morali platiti, molim vas pu
Na mom telefonu, Tomova usta ne postaju veća kada govorim glasnije. Samo održava animaciju usta na isti način.