(Android) Farm City: Farming \u0026 City Building чит-код багато пунктів
Feb 9, 2022 12:19:13 GMT -6
Post by spinasafreco on Feb 9, 2022 12:19:13 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато пунктів ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Офігеть
Гра виходить з ладу без причини, і навіть я не можу завантажити товари в корабель другого номера, навіть якщо у мене їх достатньо лише через купони, які я виграв на події
Я ставлю їй дві зірки, тому що вона не працює, вона відривається або не завантажується, я повинен її видалити, це виглядає як гарна гра, але я не можу з нею грати. Він сильно прилипає, тому ви б видобули, щоб виправити це, будь ласка
Все круто але є один мінус чим більший рівень тим довше все вирощується будь-ласка, щоб це трішки скоріше вирощувалось 🥺😟😕😎🙊🙉🙉😸
Спочатку мені подобалася ця гра, але коли ви переходите рівні вище 30, стає досить нудно. Ви рідко отримаєте лопату, сокиру чи пилку, щоб збільшити розмір поля. Крім того, можливість отримувати монети за допомогою перегляду реклами також вилучена, і ви повинні повністю залежати від ваших продуктів, це робить цю гру досить нудною та тривалою. Спочатку він мені дуже сподобався, але зараз він настільки млявий, що я рідко його відкриваю
Хороша гра. Я б поставив 5 зірок, якби ми мали оновлення. У мене немає можливості видалити товар з рядка на будь-якому з заводів...цукор чи корми тощо...деяких речей виробляють занадто довго. Помилково, якщо натиснути на неправильний параметр ... я не можу видалити його ... коли він чекає в черзі.
Гарна графіка, але обмежені можливості купувати та продавати продукти, завдяки чому гра сповільнюється та переходить на інші рівні. Ви можете відвідати інші ферми, але питання в тому, чому ви не можете купити там продукти, все, що ви можете зробити, це подивитися на їхнє місто.
Весело, але я проводжу більшу частину свого часу в очікуванні. На кожному етапі гри потрібно чекати. Я б хотів, щоб це було швидше, це все-таки гра.
Farm City: Farming & City Building Jocuri obișnuite xrzz
По суті, обірвана версія містечка, не можна додати нікого для надсилання або отримання подарунків.
Не завантажує і не витрачає час, ваш щасливчик, він навіть отримує зірку
Стає дуже важко грати, коли твоїх друзів забирають, необхідні припаси не з’являються на кораблях (чекали 4 дні на будь-які припаси, необхідні лише для розбудови громади!!) У мене не так багато часу на це, і моє терпіння вичерпується. ...зберіться БУДЬ ЛАСКА!!😒
Як і в грі проблема в тому, що немає до кого звернутися за допомогою. Крім того, якщо ви не готові витратити невеликий стан дуже нудно. Щоб щось зробити, потрібно вічно
Коли я під’єднався до Інтернету, гра повільно працює, і більшу частину часу зависає на моєму пристрої
Ауу
Добре, але знайдіть час. Це дуже хороша гра, але вона займає забагато часу, тому я граю лише у вільний час. Ця гра хороша для дітей, тому що вони занадто багато часу грають у відеоігри, але ця гра занадто хороша для Дня захисту дітей, знають, як збирати врожай. І це також добре для навчання. Я люблю грати в цю гру. Я граю в цю гру 2-3 години, тому що вона чудова. Є багато електронних фабрик, таких як фабрика сиру, фабрика швидкого харчування, також є складське приміщення, де ми можемо зберігати
Це дійсно жалюгідно. Я вже втретє намагаюся опублікувати свої коментарі. Можливо, через мій негативний відгук його буде видалено. Ця гра викликає розчарування.
Дійшов до 45 рівня, потім його стерли, і довелося починати все спочатку. Не турбуйтеся з цією грою.
Мені це подобається, тому що міська ферма – це весело. Я грав у цю гру вчора. Я вчора на 7-му рівні. Вчора я починав з рівня 1-7 – це весела гра. Веселіться та гарного дня вам, хлопці.
це чудова гра, мені подобається. tnx, але якби у нього була можливість продавати банкноти та зберігати монети, ми могли б грати краще.
Забирає багато часу, якщо ви не витрачаєте реальні гроші, і гра регулярно не відкривається. Яка користь від гри, яка не відкривається, коли ти хочеш грати. Я купую слоти в торговому центрі тільки для того, щоб вони зникли після оновлень. Я заплатив гроші за ті слоти, це як вкрасти. ВЕЛИКА ПОМИЛКА, завантажуючи цю гру, вони намагаються наслідувати township, але ніколи не підійдуть. У грі є купа глюків. Я закінчив, зараз видаляю
Farm City: Farming & City Building Casual dlqh
Готівка швидко виснажується, тому витрачайте занадто багато грошей на їх поповнення.
Я люблю грати в цю гру, вона дуже розслаблююча, але я дуже розчарована. Я зробив покупку і не отримав готівку. Я дуже хотів би отримати свої або повернути гроші 😢☹
Прекрасна 👾
Цю гру треба просто назвати містом! Тому що ви можете обробляти тільки на крихітному шматочку землі! Навіть якщо ви розширите свою землю, ви все одно не зможете обробляти її, якщо не купите будинки, і в більшості випадків це дозволяє лише додати квадрат або два. Після того, як у вас буде 20 квадратів для ферми, ви більше не зможете обробляти землю. Незважаючи на підвищення рівня та прогрес, ви не можете додати більше сільськогосподарської землі! говорить вам додати підприємства. Після 30-годинного очікування вони кажуть вам, що бізнес не завершений, купіть готівку за високу ціну.
Розслаблююча та весела ферма.
Часто "зависає" на час. Можна зайти через 5 годин, а події зміняться на пару хвилин. В остальном ок
Ненавиджу, коли воно завжди зависає на екрані завантаження. Це трапляється як під час гри онлайн, так і офлайн. Отже, поки що до побачення. Хоча це була весела гра. Просто проблема з екраном завантаження мене дуже турбує.
2 тому що нету російської мови, і тому що довго ждати треба
Спочатку я подумав, що ця гра така чудова. Це як містечко, але офлайн. Але він має лише 30 рівнів, повірте мені!
Я завантажив гру вже 2 дні, але поки не можу її відкрити Не можу грати, чому це так?
Мені дуже сподобалося грати годинами в цю неактивну гру. Однак після останнього оновлення все на заводі займає 1-2 ДНІ, щоб закінчити виготовлення. Раніше це було максимум 2,5 - 4 години. Ще гірше, що час більше не проходить, і я нікуди не діну. Я не можу знайти кнопку підтримки клієнтів, тому будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу! Сподіваюся, що скоро повернуся!
Весела гра, неможливо відірватися. Рекомендую для будь-якого віку. Простий у використанні .
Початок дуже сподобався. Доберіться приблизно до 15 рівня, і він швидко обертається. Ви не отримуєте достатньо з кораблів, і вони вимагають усіх ваших речей у великих кількостях. Але для того, щоб товар був готовий, потрібні години. Вони хочуть, щоб ви побудували будинки, але я не можу, тому що в мене не вистачає товарів з кораблів. я застряг. У мене є друзі, але я не можу надсилати подарунки. Місто набагато краще. Ця гра має недоліки з помилками, гра видалена.
Гра хороша. Проте зараз я перебуваю на 19 рівні, і я не можу нічого зібрати з кораблів, які прибули. Іноді він закривається автоматично після завантаження. Виправте помилки. Коли я відкрив додаток деякий час тому, земля стала повністю водою. Я також не можу дивитися рекламу останні кілька днів.
Гарна гра для розслаблення вашого розуму, також ви можете навчитися керувати попитами та запасами
Не можу замінити мову
Це дуже гарна і красива гра Мені дуже подобається ця гра.
Defense Zone 3 HD Strategi bvih
Farm City: Farming & City Building Diverse ocv
Привіт, я купую членський тип міського банку. Але не був оновлений в ньому. Залишається просто в міському банку звичайного типу
Я дуже люблю цю гру! Це цікаво і викликає звикання. Також менше реклами.