Post by spinasafreco on Feb 9, 2022 12:13:10 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jetpack Joyride ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jetpack Joyride IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת מטבעות נוספת ▞▞▞
▞▞▞ Jetpack Joyride 2022 version ▞▞▞
אני לא אוהב את המשחק בגלל הפרסומות. הם צצים לעתים קרובות מדי ואני חושב שאפשר לשנות את זה. אולי אחד כל 5 סיבובים.
שחזור החשבון לא עובד בכלל זה פשוט מחק את החשבון הישן שלי ועשה עליו חדש, זו בעיה שצריך לתקן בינתיים אני צריך לשמור את המשחק ב-3 במקום 5 עד שאחזיר את החשבון שלי.
משחק בסדר
Jetpack Joyride Παιχνίδια arcade cnal
אני מדרג את זה בצורה גרועה מכיוון שהמשחק הזה ימחק את הנתונים והרווחים שלך באופן אקראי. אז זה לא המשחק שאפשר לקנות אי פעם בכסף אמיתי. אתה תאבד את הפריטים שנרכשו. אחרת תהנה.
כאן לפהי נועה בוג
Jetpack Joyride Παιχνίδια arcade cnal
ממש ילדותי אבל המשחק ששיחקתי בו לא היה כמו זה. הגרסה המעודכנת החדשה הזו מוזרה. יותר מדי מודעות. יותר מדי רעש. שלא לדבר על הדמות השתנתה לא מעט. אוהב את המשחק הזה, אבל הוא לא שווה 5 כמו שהיה כשהייתי ילד. מצטער. בכבוד רב, זאק
אני רק רוצה לומר שלמרות שזה משחק טוב, ואולי זה נובע רק בגלל האינטרנט שלי, אבל בשבילי ספירי הלייזר והטילים נפלו והשתנו במהירות ל-sprites אקראיים.
לא כיף, מרגיש משעמם ומאולץ
משחק טוב חוץ מהמשימה היומיומית מתסכלת. לפעמים זה ממש מהיר להשיג ופעמים אחרות אתה יכול לשחק לנצח ועדיין לא לקבל את זה. כמו כן, זה כבר לא מזהה מתי אני משלים הישגים.
לא לוחץ על המכשים ממש גרוע
יש לי הצעות לשיפור המשחק
אחד הטובים
מגיב לאט ונתקע
iOS השבוע,
. Temple Run.
I just flew 253m in a brilliant game of Jetpack Joyride on iPhone. Booyah! bit.ly/rKuWqK. Image. איימן קייס. @godgod25.
משחק שמעביר את הזמן בצורה מהנה אבל לא יותר מידי מהנה....
אז אני בהחלט אוהב את המשחק הזה, אבל הסיבה היחידה שבגללה אני סוקר היא בגלל שבסם המוזהב, כשנבנה מראה 2 ברגי יהלום, אחד מתחת לזרוע ואחד מתחת. כאשר אתה מרים את הזרוע, היהלום הוא כעת באורח קסם בריח רגיל. זה מעורר אותי הרבה יותר ממה שזה אמור חחח. אוהב את אירוע bling it on!
כיף מאוד ממליץ
Jetpack Joyride Arkadne igre hvu
רכישות באפליקציה מעולם לא שוחזרו. אין שחזור מתאים עבור רכישות קודמות וגם לא חשבון Apple הישן שלי. הייתה התקדמות עצומה של דברים והמפתחים ממשיכים לשנות את אופן האחסון של החשבונות האלה. אני מרגיש שזו סוג של הונאה כמו כי אני תמיד חוזר למשחק זמן מה לאחר מכן צריך לשלם שוב.
משחק טוב
Jetpack Joyride, יצרנית המשחקים של בריסביין אומרת שהיא מתכוונת
המשחק מהנה אבל הפרסומות מעצבנות והוא לא מתקדם היטב לצגים מודרניים ברזולוציה גבוהה.
זה טוב אבל עדיף את הרגיל
המשחק מאוד מהנה ומומלץ בחום
וואו
Jetpack Joyride Arkadne igre hvu
זה היה המשחק הכי טוב לפני אבל תדעי עם כל הפרסומות שזה כל כך קשה לשחק ואם חצי בריק עונה עם אחר "לבטל פרסומות תעשה קניות באפליקציה עדיין אלוהים תודה קלואי לא מנסה להיות גסה עדיין משחק ממש אלוהים
זה טוב אבל יש לו יותר מדי פרסומות, בכל פעם שמשחק מסתיים אני צריך לראות פרסומות, פרסומות אפילו לא קשורות לאלו שמעניקות לך התעוררות וזה אבסורדי לחלוטין
טובבס
Jetpack joyride הוא משחק מסך ברז. הגרפיקה של המשחק מצוינת במשחק הזה.
אעכוחיגיגצגיגמצגמגמגחגצגנגחגמעגחגמגחגחגמגטגחעגטדחגצגייבצכנהטבחגמגידחגציגלגצגעגחגצגנגחגצנגחדצדעגלדמגעכחכנטכצכנגטגמכמתכלגיגגתגטג חגצגיגחגציגחגצגנגיגצגמצדלדודידצגלגחגמגתגןיגצגןגחגצכחכיכמנאבטגטגטנאמכצכחכאכיכיגחגיגצגחיגכחגמגחכמעגחגטגצגטכחוגחכחכ
משחק מעולה, משחק כבר שנה. אבל יש לי את ה-s21 ultra עם תצוגה של 120 הרץ ובכל פעם שהטלפון שלי מוגדר על 120 הרץ המשחק פועל כל כך מהר שאי אפשר לשחק. אנא תקן את הבעיה הזו
משחק אחד הטובים
Jetpack Joyride 2: פרק שני של הרץ האינסופי הקלאסי | אנדרואיד עזרה
מתי שהוא זה נמאס..
בארי רחוק מדי והספרייטים לפעמים מתקלקלים לעתים קרובות מדי והדרך היחידה לתקן את זה היא לאתחל את המשחק. כמו כן, המשחק לא נטען לפעמים.
זה משחק טוב פעם יותר אהבתי אותו
העדכון האחרון שינה את התפריטים, וגרם למשחק להרגיש מוזר ולא מתגמל. זה בעיקר בגלל שהכוכבים כבר לא ממש מופיעים ובמקום זאת הם סרגל התקדמות משעמם. זה היה ממש מתגמל לראות את כל הכוכבים צצים למקומם, אבל עכשיו זה כל כך משעמם וגורם לי פחות להוט להשלים משימות. אנא שנה אותו בחזרה. תיקנת את מה שלא נשבר.
תורידו דחוףףףףף
קטלטלג,גקט,פטל,ח1קט1קט1טקדחנקטפלפטלט,טנט
שווה להוריד את המשחק, משחק כיפי וממכר מאוד להמליץ להוריד....
הכל עלה כסף. אי אפשר לקנות כלום רק על ידי משחק. כל מה שיש שם כבר שנים. כל דבר חדש עולה כסף. מְגוּחָך
jetpack joyride - יויו משחקים
שיחק הרבה Jetpack לפני שנים. עכשיו זה מלא בפרסומות ובמיקרוים וזה לא הכל רע, אבל זה די צולע. מה שגרם לי להסיר את ההתקנה היה הבאג שיקפיא את המשחק לאחר כמה פרסומות וישבש את ההתקדמות שלי. לא ממש ניתן לשחק כרגע, בתקווה שזה יתוקן. אה ו-5$ עבור משבצת גאדג'ט נוספת? ממש צולע.
, Angry Birds Star Wars ו- Dumb Ways To Die.
פעם אהבתי את המשחק הזה! כי לפני כן הייתה לו מודעה אחת או אף אחת. אבל עכשיו, כשגם שמתי לב שהם ביצעו כמה שינויים במשחק. כמות הפרסומות מגוחכת עכשיו! אני מבין שאתה צריך להרוויח כסף אבל לתת לי מודעה כל 2 הצגות זה מאוד לא מקובל בבקשה תקן את הבעיה ותקבל 5 כוכבים.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Pamumuhay jln
אני כן
אני דווקא אוהב את המשחק הזה, נהגתי לראות משחקים אחרים כשהייתי בן 11. אבל אולי אני אשחק בזה. אני נותן לו 3 כוכבים בגלל פרסומות וצריך לשלם במשחק כדי לנצח. לא ככה זה צריך להיות.
2 ; 26 פברואר 2021, Cardaclysm: Shards of the Four ; 22 פברואר 2021, Warhammer: Odyssey ; 18 פברואר 2021